sâmbătă, 9 martie 2013

Recenzie #7: "Jurnalele Vampirilor 4: Reuniunea" de L.J.Smih

Format: 13x20 cm
Ediţie: cartonată
Editura: Leda
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 288
Titlul original: The Vampire Diaries 3: The Reunion
     
    Reuniunea este ultimul volum din primul ciclu Jurnalele Vampirilor şi este scris din perspectiva vrăjitoarei Bonnie.
    Acum că Elena a murit odată cu Katherine, Damon şi Stefan părăsesc Fell's Church, întorcându-se în ţara lor natală, Italia. Au trecut şase luni de la moartea Elenei, iar în oraş pare că totul revine la normal. Elenei i se simte lipsa, iar Bonnie şi Meredith încearcă să refacă vechea legătură cu Caroline.
    La ziua de naştere a lui Meredith, fetele încearcă să o contacteze pe Elena prin intermediul unei table Ouja, impreuna cu Caroline, Vicky şi Sue. Elena le transmite mesaje că toată lumea din oraş este din nou în pericol, Fell's Church este locul unde se întâlnesc liniile magice, fapt pentru care toate creaturile supranaturale sunt atrase în el. 
    În aceeaşi seară în care Sue moare, Elena apare în viziunile lui Bonnie şi îi dă instrucţiuni să îi contacteze pe Stefan şi pe Damon să se întoarcă din Italia pentru a le acorda ajutor.
    Aceştia încep să investigheze noua situaţie, se unesc din nou pentru salvarea oraşului. 

    Booooriiiiiinggggg.....la fel ca şi celelalte trei volume. Nu cred că o să citesc prea repede Ciclul Întoarcerea. Măcar apar vârcolaci (de fapt, un vârcolac -_-) şi legendarul Original Klaus. Btw, partea cu învierea Elenei ar fi dat mai bine în Dragonball.

Nota mea: 2,5 / 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu